Despre clinică

La DermaClinic frumusețea se îmbină armonios cu știința, iar tehnologia avansată cu ambientul primitor. Rezultatul? Cele mai bune tratamente cosmetice și dermatologice, concepute astfel încât pacientul sa fie în prim plan.

DermaClinic vă pune la dispoziție o gamă largă de metode de diagnostic și tratamente în patologia dermatologică  ca dermatoscopia computerizată, trichoscanarea, înlăturarea formațiunilor prin radiochirurgie  și altele. Pe lângă asta DermaClinic vă propune tratamente de înfrumusețare facială și corporală, de la revitalizare, masaj, tratarea diverselor afecțiuni de piele, a părului și a unghiilor. Echipa noastră de specialiști este compusă din medici dermatologi, trichologi, oncologi precum și din specialiști cosmeticieni.

Piesa de rezistență a clinicii noastre o reprezintă tehnologia Ellman – chirurgie cu radiofrecvență, tehnologie pe care o folosim pentru tratarea leziunilor și formațiunilor tegumentare sau vasculare și pentru reîntinerirea pielii. Avantajele metodei – este o procedură nedureroasă!

Ce inseamnă DermaClinic ? Profesionalism, cea mai avansată tehnologie, atenție la detaliu, un mediu primitor și călduros. Încă nu te-ai convins? Atunci ce părere ai despre cel mai bun raport calitate-preț din Moldova, tratamente personalizate și garantarea rezultatelor promise? Ne pasă de pacienții noștri și de asigurarea unei stări de bine pe termen lung.

Carta Etică

Credem că pacienții merită o îngrijire la standarde mondiale.

Credem că doar un medic care învață necontenit, formal și neformal, poate deveni un medic bun. 

Credem că orice pacient are dreptul la o informare corectă și completă.

Credem în legătura umană între medic și pacient: respect, grijă, interes pentru rezolvarea problemei medicale.

Credem într-o suită de servicii medicale care să asigure soluția optimă pentru fiecare situație. Credem în colaborarea între medici, cu scopul creării lanțului de competențe care să răspundă total, integral, complet la nevoia de sănătate a pacientului.

Credem că orice act medical trebuie desfășurat într-un mediu nu doar decent, ci conform normelor civilizaâiei tehnologice europene.

Credem în asigurarea spațiului, a ambientului care să susțină o bună stare de spirit, chiar și în momentele-limită.